AMMATTITAITOISTA VUOKRATYÖVOIMAA NOPEASTI JA HELPOSTI ! HENKILÖSTÖVUOKRAUKSEN KÄYTÖLLÄ TEHOA JA TUOTTAVUUTTA !


EstFin Marketing on Suomalainen yritys, jonka emoyhtiö on Eestissä ja joka välittää ja vuokraa ammattitaitoista työvoimaa pääasiassa Suomalaisille, Ruotsalaisille ja Baltian maiden yhteistyökumppaneille. Työntekijämme tulevat pääasiassa Suomesta, Baltian maista, Venäjältä, Puolasta ja Unkarista.

Meiltä saat helposti ja nopeasti mm. ammattimiehet rakennusalan eri tehtäviin, betonielementtien valmistajat, autonkuljettajat ja muut logistiikka-alan työntekijät, hotelli-, ravintola- ja suurkeittiöalan työntekijät, kiinteistöhuollon ja siivousalan ammattilaiset

Työntekijöiden rekrytoinnissa hyödynnämme on-line tietokantaamme ja käytämme aktiivista ilmoittelua eri medioissa. Lähes 70% uusista työntekijöistä löydämme meillä jo työskentelevien parhaiden työntekijöidemme kautta tai heidän suositteleminaan. Uusien työntekijöiden haku on meillä jatkuva prosessi.

Kaikki uudet kandidaatit käyvät läpi toimivaksi osoittautuneen haastattelu- ja tarkistusprosessimme.

Hinnoittelumalleja on kaksi. Tehtävästä riippuen, joko tes-palkkaan perustuva kerroin tai kiinteä tuntihinta, jossa kaikki laskutetut tunnit ovat samanhintaisia. Valittava malli riippuu tehtävän luonteesta ja sovittavista työaikajärjestelyistä.

Pyytäkää tarjous / kartoitus ja laitetaan henkilöstöasianne kuntoon yhdessä kokeneiden konsulttiemme kanssa.

Yhteydenotto: +358 465714885 tai info@estfinmarketing.com

Tai voitte lähettää lähettää yhteydenottopyynnön www-sivujemme kautta, "Ota yhteyttä"- osiossa.